AKTUELNO

Ova takmičarka jedna je od najmlađih u trećoj sezoni, a njeno pevanje pohvalile su mnoge zvezde sa domaće estrade.

Talentovanu Indiru Berišu publika je upoznala i zavolela u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica", dečijeg muzičkog takmičenja u kojem je ona bila jedan od superfinalista. Anđeoski glas već tada su primetili članovi stručnog žirija, a na oduševljenje svih, ona se prijavila i zablistala u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda". U intervjuu pred veliko superfinale, Indira Beriša za Pink.rs otkriva koliko se razlikuju ova dva muzička takmičenja, ko joj pruža najveću podršku i još mnogo toga.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima velike razlike između "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica"... U Zvezdama su stariji učesnici koji ozbiljnije shvataju takmičenje i trude se jer su svesniji svega i znaju šta ih očekuje ako budu imali uspeha u takmičenju. Što se tiče druženja, slično je kao u Zvezdicama, svi se slažemo i družimo baš lepo. Ovo je stvarno lepo iskustvo za mene - rekla je superfinalistkinja "Pinkovih zvezda".

Iako su još prošle godine svi primetili koliko je talentovana ova devojčica, Indira priznaje da joj nije bilo svejedno kad je trebalo da stane na ružičastu scenu ponovo.

Foto: Printscreen

Na samom početku sam se pribojavala komentara žirija „Pinkovih zvezda“. I pored toga što sam u Zvezdicama imala dobar plasman, nije mi bilo svejedno kad je trebalo da zapevam pred žirijem u Zvezdama. Iskreno, najviše sam se plašila Šabanovih komentara, on je jako uspešan u svom poslu. Ja do tad nisam pevala narodnu muziku i onda kad sam počela, baš me je zanimalo šta će mi reći Šaban - priznala je Indira Beriša.

Indira je do sad pevala razne hitove domaćih zvezda, a neki od njih poput Adila, Indire Radić, Slađe Alegro javno su je pohvalili na savršenoj interpretaciji njihovih pesama.

- Kad su mi stizale pohvale od njih, bila sam presrećna! Stvarno, da me pohvale tako velike zvezde, to je velika čast. To mi je samo dodatni podsticaj i vetar u leđa da budem još bolja i nastavim da vežbam i radim. Ujedno, to je i potvrda da je ovo što radim dobro - rekla je Indira.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: PRINCEZA ANĐEOSKOG GLASA: Indira Beriša je SIGURNO oduševila CECU nakon što je otpevala OVU njenu pesmu! (VIDEO)

Od samog početka, "Pinkovih zvezdica", do superfinala u "Pinkovim zvezdama", Indiri je najveću podršku pružala njena porodica.

Najbolji savet koji sam dobila od roditelja je da ne odustajem od svojih ciljeva. Oni znaju koliko ja volim da pevam i uvek me bodre i podržavaju! Oni su mi bili najveća podrška i u Zvezdicama i sad u Zvedama, a sa tatom vežbam od početka.

Toliko talentovana ova superfinalistkinja i dalje je skromna i stidiljiva, a svojim glasom uspeva da izazove najdublje emocije i prenese važne životne poruke. Ona u tome uspeva jer je u muzici pronašla sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

- U životu želim da se bavim muzikom, muzikom i samo muzikom - kroz smeh nam je kao iz topa rekla Indira.

Iskreno, sebe ne vidim kao pobednika! Bolje je biti iznenađen nego razočaran... Trudim se da dam svoj maksimum, vežbam stalno i biram pesme koje volim, a tako izgleda i treba jer sam stigla do superfinala bez opterećivanja o tome hoću li pobediti ili ne - iskrena je  Indira Beriša.

Ne propustite veliko superfinale "Pinkovih zvezda" večeras posle 21:30h samo na Televiziji Pink i glasajte za svoje favorite!

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Indira Beriša

#Intervju

#Pinkove zvezde

#Superfinale

#Televizija Pink

'